Овен

Някой, без да осъзнава, усложнява живота ви. Безполезно е да му казваме за това – той ще се обиди и умишлено ще усложни нещата.

Телец

Днес справедливостта ще тържествува във вас. Жадната ви за истина натура ще бъде донякъде нетактична, когато общувате с другите, така че някой може да се обиди.

Близнаци

Днес имате реален шанс да забогатеете. Дали с опит или с пари – звездите мълчат за това.

Рак

Опитайте се да разберете какво точно трябва да се направи днес. В противен случай каквото и да достигнете, ще изчезне като дим, издухан от вятъра.

Лъв

Не се натоварвайте с чужди проблеми, днес вашите ще са ви достатъчни. Алтруизмът може да бъде показан по-късно.

Дева

Не започвайте нищо ново днес. Потенциално взривоопасната ситуация ще продължи до утре.

Везни

Днес практически ще бездействате сами по себе си. Въпреки това ще можете да действате като най-силният катализатор за енергията на другите.

Скорпион

Днес времето ще се обърне назад, което ще ви позволи да хвърлите мрачен поглед към собствената си младост. Само не забравяйте, че всичко на този свят е относително.

Стрелец

Отскоро работата се е превърнала в някаква мания за вас. Тя няма да избяга никъде от вас. Трябва да си починете от всякакви мисли, препоръчително е да спите.

Козирог

Основното нещо е да разберете от какво всъщност имате нужда. Тогава ще бъде много по-лесно. Днес ще имате шанс, който не бива да пропускате.

Водолей

Ако не можете да се справите със поетата задача, учтиво се извинете и се откажете от нея. Не се напъвайте прекалено силно, опитвайки се да оправдаете нечии надежди.

Риби

Някой може да се опита да ви въвлече в конфликт, към който нямате нищо общо. Съпротивлявайте се с всички сили, тази идея няма да доведе до нищо добро.